Kurs

Kurser hösten 2018

Angående personuppgifter och integritet

Vid anmälan till våra arrangemang samlar vi in personuppgifter om dig. Observera att vissa personuppgifter är en förutsättning för att vi överhuvudtaget ska kunna ta emot dig som deltagare på våra arrangemang. Läs mer här >>>

Nybörjarkurs 23-24 november

Lektion fredag kväll och lördag förmiddag för det excellenta lärarparet Sara Westin och Juan Pablo Canavire från DNI Buenos Aires/Stockholm. De kommer tillbaka och håller kurs för alla oss som vill lära argentinsk tango "back to the roots".

Vi erbjuder dessutom danskvällar på fredag och lördag, där ni får dansa er nya tango. I kursen ingår även träningskvällar en gång i veckan fram till jul!

Plats: G:a Tingshuset (ingång Rådhusgatan 40)

Läs mer på Facebook >>>

Kurs för fortsättare och mer erfarna 24-25 november

Excellenta lärarparet Sara Westin och Juan Pablo Canavire från DNI Buenos Aires/Stockholm kommer hit och håller kurs för alla oss som vill lära argentinsk tango "back to the roots". Lördag eftermiddag och söndag dagtid. Vi erbjuder dessutom danskvällar på fredag och lördag.

Plats: G:a Tingshuset (ingång Rådhusgatan 40)

Läs mer på Facebook >>>

Allmän information

Ta del av den information som finns innan du anmäler dig till en kurs. Om du saknar någon information kan du kontakta oss på info@tangojamt.com.

Wendlas dansstudio, Östersund

Gamla tingshuset, Östersund